اگر احساس میکنید که انگیزتان برای مبارزه با جمهوری اسلامی و مزدورانش کمرنگ شده است به شما پیشنهاد میکنم عکس ها و فیلم های جنابات رژیم و عواملش را بارها و بارها ببینید تا وجدانتان نگذارد جوشش غیرتتان فروکش کند وگرنه آنچه که نباید اتفاق بیافتد ، اتفاق خواهد افتاد و رژیم به قسمتی از اهدافش که همانا بی تفاوت و بی غیرت کردن مردم آزادیخواه ایران است خواهد رسید .
شغل اپوزیسیونی چیست ؟
اپوزیسیون از نظر معنای لغوی یعنی افراد ، احزاب و تشکلهایی که مخالف وضع موجود هستند و تلاش میکنند تا وضعیت حال را بسمت ایده آلهای خودشان تغییر بدهند ، البته این تعریف در مورد ایران صدق نمیکند چرا که در ایران اپوزیسیون به کسانی گفته میشود که در ظاهر خواستار تغییر رژیم هستند و بخاطر همین هم از مردم و سازمانهای عام المنفعه و یا دولتهای خارجی حقوق میگیرند ولی در باطن خواستار براندازی نظام نیستند چرا که اگر جمهوری اسلامی سرنگون شود ، حقوق و مزایای آنها هم قطع خواهد شد چون مردم و دولت های خارجی به اهدافشان رسیده اند و دیگر حاضر نیستند به اینگونه از افراد که بجز حرف زدن های خاله زنکی کار دیگری بلد نیستند پول بدهند . این افراد هم چون میداند سواد و تجربه درست و حسابی ندارند که در حکومت آینده به آنها پست و مقامی داده شود و نیز میداند که با سرنگونی جمهوری اسلامی حقوق و مزایای آنها هم قطع خواهد شد پس نظرا و عملا مخالف براندازی هستند ولی در ظاهر صحبت از تغییر نظام میکنند . اینها همان کسانی اند که به شغل پر درآمد اپوزیسیونی مشغول هستند و هر زمان که رژیم در اقتدار باشد اینها با بلبل زبانی خواستار تغییر نظام میشوند ولی به محض اینکه جامعه به سمت تغییر رژیم گام برمیدارد اینان با انواع ترفندها سعی میکنند مسیر جامعه را منحرف کرده تا مبادا نظام به لبه پرتگاه نزدیک شود .
من نمیخواهم در اینجا مصداقی صحبت کنم که مثلا فلان فرد و فلان گروه شغلش اپوزیسیونی است بلکه معیار شناخت اپوزیسیون نماها را نشان دادم تا شما متوجه شوید چه کسانی براندازند و چه کسانی پس انداز ! اگر فقط در همین 2 سال گذشته یک نگاهی گذارا به اپوزیسیون داخل و خارج کشور کنید خواهید دید چه افراد و گروه هایی در لحظات حساس در کنار مردم بودند و از خواسته ملت که همانا سرنگونی رژیم است حمایت میکردند و چه کسانی در همان لحظات حساس سعی میکردند که فتیله اعتراضات را پائین بکشند و یا اهداف حرکت اعتراضی مردم را منحرف کنند .
من نمیخواهم در اینجا مصداقی صحبت کنم که مثلا فلان فرد و فلان گروه شغلش اپوزیسیونی است بلکه معیار شناخت اپوزیسیون نماها را نشان دادم تا شما متوجه شوید چه کسانی براندازند و چه کسانی پس انداز ! اگر فقط در همین 2 سال گذشته یک نگاهی گذارا به اپوزیسیون داخل و خارج کشور کنید خواهید دید چه افراد و گروه هایی در لحظات حساس در کنار مردم بودند و از خواسته ملت که همانا سرنگونی رژیم است حمایت میکردند و چه کسانی در همان لحظات حساس سعی میکردند که فتیله اعتراضات را پائین بکشند و یا اهداف حرکت اعتراضی مردم را منحرف کنند .
اگر قاتل روح الله داداشی عضو بسیج بود هیچ وقت اعدام نمیشد
اگر قاتل روح الله داداشی عضو بسیج بود هیچ وقت اعدام نمیشد چون سریعا یک حکم ماموریت برایش درست میکردند و 4 تا شاهد هم از خودشان میفرستادند توی دادگاه که آره برادر بسیجی (قاتل) در حال انجام ماموریت بوده که روح الله داداشی با چاقو بهش حمله کرده است و در حین درگیری هم چاقو به سینه و گردن مقتول فرو رفته که باعث مرگش شده است و بدین ترتیب قتل عمد تبدیل میشد به قتل شبه عمد و برای اینکه دیه هم به خانواده داداشی ندهند دوتا انگ ضد انقلاب و منافق بودن هم به مقتول میچسباندند تا خانواده داداشی یک چیزی هم بدهکار شوند! و بدین ترتیب همه چیز به خوبی و خوشی تمام میشد . نمونه اش قتلهای زنجیره ای کرمان . قتل عزت ابراهیم نژاد ، قتل زهرا بنی یعقوب ، قتل های بعد از انتخابات 88 و ...
پس ای چاقو کشها ، ای قمه کش ها ، ای اراذل و اوباش ، اگر تا الان عضو بسیج نشده اید هر چه سریعتر به نزدیکترین پایگاه مقاومت بسیج مراجعه کنید و به عضویت این نهاد مقدس ! دربیایید چرا که هر لحظه امکان دارد کسی را بکشید و دیگر نتوانید به این راحتی ها از مجازات قصاص و اعدام رهایی یابید .
وظیفه قرارگاه ثارالله چیست ؟
قرارگاه ثارالله یکی از قرارگاههای عملیاتی سپاه پاسداران است که وظیفه آن، مدیریت امنیت پایتخت و دیگر شهرهای استان تهران میباشد. در حقیقت فرمانده این قرارگاه، فرماندار نظامی تهران است . این قرارگاه مهمترین واحد امنیتی درون سپاه میباشد و معمولا فرمانده آن یکی از سه مقام ارشد سپاه پاسداران است ولی مسوولیت اصلی قرارگاه برعهده خود فرمانده کل سپاه میباشد. قرارگاه ثارالله در صورت بروز بحران به تشخیص شورای عالی امنیت ملی و تصویب مقام رهبری، مسئولیت برقراری امنیت شهر تهران را برعهدهدار دارد ، ولی در شرایط عادی این مسئولیت برعهده نیروی انتظامی است. مرکز قرارگاه ثارالله در خیابان سئول تهران میباشد .
تاریخچه
از سال ۱۳۷۴ سپاه پاسداران و مشخصاً قرارگاه ثارالله ماموریت یافتند در صورت بروز بحران ، مسئولیت امنیت پایتخت را برعهده گیرند. از ابتدای تشکیل این قرارگاه در سال ۱۳۷۴ تا پیش از حوادث انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ تعیین شرایط ویژه و سپردن مسئولیت امنیت پایتخت به این قرارگاه سه بار اتفاق افتاد؛ در جریان اعتراض های خیابانی اسلامشهر در سال ۷۴، ۱۸ تیر ۷۸ و اعتراضات خیابانی ۱۸ تیرماه ۱۳۸۲.
در دو دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی، عزیز جعفری که در آن زمان فرمانده نیروی زمینی سپاه بود، فرماندهی این قرارگاه را هم برعهده داشت. در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم، او در نامهای به رهبری و روسای سه قوه، تحصن را مقدمه کودتا خوانده و خواهان مجوز برخورد رسمی قرارگاه با نمایندگان شده بود.
در سال ۸۴ پس از انتصاب سردار جعفری به فرماندهی کل سپاه پاسداران ، سردار زاهدی که جایگزین او در فرماندهی نیروی زمینی شده بود، همزمان فرماندهی قرارگاه ثارالله را نیز برعهده گرفت و بدین ترتیب در تیر ۱۳۸۷ سردار حجازی قائممقام فرمانده سپاه، باز هم با حفظ سمت به عنوان فرمانده قرارگاه ثارالله منصوب شد.
انتخابات ۱۳۸۸
پس از انتخابات ریاست جمهوری در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، به دستور شورای عالی امنیت ملی وظیفه کنترل پایتخت تا دو ماه (از ۲۵ خرداد تا ۲۵ مرداد ۱۳۸۸) بر عهده قرارگاه ثارالله و زیرمجموعهاش سپاه محمد رسولالله در تعامل با نیروی مقاومت بسیج گذاشته شد. در جریان اعتراضها، شبهنظامیان بسیجی که در کنار ماموران نیروی انتظامی در مقابله با معترضان در تظاهرات تهران حضور داشتند، تحت فرماندهی سپاه محمد رسول الله بودند. برخی دیگر از منابع حمله به ستادهای موسوی در شب انتخابات و دستگیری اصلاحطلبان را به نیروهای لبنانی سپاه قدس با فرماندهی قرارگاه ثارالله نسبت میدهند.
زیرمجموعهها
زیرمجموعههای این قرارگاه شامل سپاه محمد رسولالله متشکل از نیروهای کادر و وظیفه سپاه و گردانهای عاشورا و الزهرا شامل نیروهای داوطب مرد و زنی که در قالب بسیج مساجد، ادارات، دانشگاهها، مدارس و ... سازماندهی شدهاند، میباشد.
وظایف
قرارگاه ثارالله در صورت بروز بحران و شرایط ویژه که تشخیص آن با شورای عالی امنیت ملی و تصویب مقام رهبری است، مسئولیت برقراری امنیت شهر تهران را عهدهدار میشود ولی در شرایط عادی این مسئولیت برعهده نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات است.